Technologie | Hardware

Cubee: ovládejte svůj byt díky kostce napěchované technologiemi

Futuristické gadgety, které ovládají celou vaši domácnost, začínají zaplavovat trh stále více a vyznat se v seznamu není vždy jednoduché. Mnozí navíc chtějí nejen kompaktní způsob, jak ovládat množství věcí v bytě, ale také stylový dekorativní doplněk. A Cubee od společnosti Neocontrol by se rozhodně neměl za co stydět.

9896966409c246e632efd44adb6a184c.jpg
Aplikace je k mání pro telefony i tablety a dokáže naprogramovat veškeré náležitosti domácnosti.

Jde o stylovou kostku, která poslouží jako dekorace ve vaší domácnosti. Navíc jde o víceúčelový ovladač s množstvím funkcí, které dokážete ovládat doslova pootočením. Cubee spolupracuje s domácím systémem a vaším chytrým telefonem, případně tabletem, a lze jej naprogramovat k mnoha účelům. Pootočením zařízení tak lze např. zapínat televizi, zhasínat či ovládat žaluzie. Vše, co je v domácnosti elektronické lze nějakým způsobem naprogramovat do kostky. Vše lze samozřejmě činit i pomocí hlasu, příslušenství ke Cubee nabízí Neocontrol dostatek.

screen696x696 (1).jpegscreen696x696 (2).jpegscreen696x696 (3).jpegscreen696x696 (4).jpegscreen696x696.jpeg
Uživatelské rozhraní je minimalistické a jednoduché, vše se ovládá vizuálními prvky

Cubee si můžete pořídit na oficiálních stránkách společnosti. K dispozici je také aplikace, která je zatím dostupná pouze na AppStore.

Diskuze (5) Další článek: Outfit Compare od Amazonu vám poradí s výběrem oblečení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,