Robotizace, automatizace, AI. Na jaké změny se musí firmy připravit?

Nové trendy v IT technologiích otevírají firmám široké možnosti. Díky robotizaci a automatizaci mohou společnosti vyřešit nedostatek pracovníků a zároveň uvolnit ruce šikovným zaměstnancům pro kreativní práci. Nové způsoby licencování a nasazování aplikací zaručují, že má firma k dispozici vždy nejnovější technologie bez jejich zdlouhavé a bolestivé implementace.

Společnost Dimension Data se proto rozhodla uspořádat vzdělávací akademii – sérii vzdělávacích seminářů, na kterých IT odborníkům vysvětlí, jak nejnovější technologie umožní firmě obstát v dnešní digitální ekonomice.

Klepněte pro větší obrázek

17. 4. 2018

Architektura Cisco® Digital Network (Cisco DNA ™) umožňuje firmám udržovat si konkurenceschopnost i v době neustálých změn. Digitální éra, ve které se společnosti nacházejí, vyžaduje IT schopné vytvářet analýzy a pružně na ně reagovat. Samozřejmostí by měla být vyšší míra automatizace, která otevírá prostor pro inovace a nové obchodní modely. To vše v zabezpečeném balení, které splňuje přísná kritéria firem na ochranu proti internetovým hrozbám. Díky novému systému licencování si mohou být společnosti jisté, že vždy pracují s tím nejnovějším, co IT trh právě nabízí.

Přihlásit se

Klepněte pro větší obrázek

2. 5. 2018

Hackeři to mají čím dál jednodušší. Ve stále rostoucí IT infrastruktuře firem, do které se připojují další a další uživatelé a zařízení, internetoví zločinci snadno skryjí své aktivity. Kvůli menší přehlednosti sítě mají spoustu času na krádež dat, financí nebo poškození firmy dříve, než je bezpečnostní systémy odhalí. Řešením je zavedení bezpečnostní politiky uvnitř sítě. Cílem je znovu získat jasný přehled o všech aktivitách uvnitř sítě a včas odhalit škodlivý software, který prošel přes perimetr ochrany.

Přihlásit se

Klepněte pro větší obrázek

16. 5. 2018

Je jen málo firem, které si mohou dovolit spravovat svou vlastní komplexní infrastrukturu. Trendem posledních let se stává spouštění aplikací z různých zdrojů, jako je on premise, hosting, privátní či hybridní cloud. Správa hybridního heterogenního prostředí kombinující cloud a on premise je ovšem stále složitější. Jako velmi efektivní se jeví implementace tzv. hyperkonvergované platformy, která optimálně integruje všechny potřebné technologické prvky sítě, serveru a úložiště s virtualizační vrstvou do „hyperkonvergovaného” celku a je základem pro „hybridizaci“ infrastruktury.

Přihlásit se

Klepněte pro větší obrázek

30. 5. 2018

Pojem Digital Factory patří mezi nově nastupující trendy v průmyslu. Trendy jako umělá inteligence nebo automatizované řízení robotů sice do výroby pronikly dávno, ale je to teprve digitální transformace IT, která může z běžné továrny vytvořit „digitální továrnu“. Sběr dat pomocí čidel v průběhu procesu výroby byl sice prvním krokem, ale dnes se data sbírají ve velké míře i mimo vlastní výrobní závod. Data a nejnovější technologie na bázi umělé inteligence a machine learningu pomáhají zrychlit, zautomatizovat a zefektivnit rozhodování na úrovni managementu.

Přihlásit se

Více informací naleznete na http://ddakademie.cz/.

Další článek: Novinka na Spotify vám vnutí hudbu, kterou poslouchají vaši přátelé

Témata článku: